KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Sposób załatwiania spraw

Elektroniczna skrzynka podawcza

Godziny pracy przedszkola

Przedszkole Samorządowe nr 7 czynne jest codzienne od godziny 5.30 do 16.30. W dni ustawowo wolne od pracy placówka jest nieczynna.

Przyjmowanie interesantów

  1. interesantów przyjmuje dyrektor przedszkola/ w razie nieobecności dyrektora, nauczyciel wyznaczony Zarządzeniem Prezydenta Miasta Piotrkowa Tryb. /,
  2. interesanci przyjmowani są każdego dnia poza godzinami pracy dydaktycznej w godz. 8.00 – 11.00.

Sposób udzielania informacji

  1. informacje mogą być udzielane telefonicznie / 44/ 733-90-35 ,
  2. podania , wnioski i pisma interesantów można wysyłać na adres:
    • Przedszkole Samorządowe nr 7
    • ul. Poprzeczna 7a
    • 97-300 Piotrków Tryb.
  3. e-mailowo: przedszkole7@przedszkole7.piotrkow.pl

Sprawy załatwia się wg kolejności ich wpływu i stopnia pilności, zgodnie z Kodeksem prawa administracyjnego.

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Samorządowe nr 7 w Piotrkowie Trybunalskim
data: 23-08-2017
wytworzył: Elżbieta Pilarczyk
data: 23-08-2017
data: 23-08-2017
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 03-12-2015 - Edycja treści
  • 25-03-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 03-03-2009 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 672