KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zestaw programów i podręczniki

Zestaw programów wychowania przedszkolnego na rok szkolny 2019/2020

 

L.p.

Przedmiot

Numer dopuszczenia

Autor

Tytuł

Wydawnictwo

1.

Wychowanie przedszkolne

ISBN 978-83-8108-410-9

 

PS nr 7 – 01/2019/2020

Małgorzata Kwaśniewska

Joanna Lendzion

Wiesława Żaba-Żabińska

Program wychowania przedszkolnego oparty na warstwicowej koncepcji wychowania Stefana Kunowskiego

Grupa MAC S.A. 2018

2.

Wychowanie przedszkolne

ISBN 978-83-65635-52-5

 

PS nr 7 – 02/2019/2020

Iwona Lewkowicz

Anna Tworkowska-Baraniuk

Zabawy z porami roku

Program wychowania przedszkolnego

Podręcznikarnia 2019

Wydawnictwo Edukacyjne

3.

Katecheza

AZ-0-04/4

PS nr 7 – 03/2019/2020

Danuta Anita Jackowiak

ks. Jan Szept

Przychodzimy do Pana Boga

 

4.

Język angielski

PS nr 7 – 04/2019/2020

 

 

PS nr 7 – 05/2019/2020

autorski program Edyty Nowak

 

 

English is easy and fun

 

 

Bugs Team Starter

 

 

 

Macmillan

5.

Wychowanie przedszkolne

PS nr 7 – 06/2019/2020

Janusz Szymborski

Witold Zatoński

Zygfryd Juczyński

Tamara Kowalczyk Małgorzata Lewandowska

Nina Ogińska-Bulik

Anna Dobrowolska

Anna Dzielska

Czyste powietrze wokół nas

Program przedszkolnej edukacji antytoniowej

Państwowa Inspekcja Sanitarna

6.

Wychowanie przedszkolne

PS nr 7 – 07/2019/2020

Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Piotrkowie Tryb. we współpracy z Prezydentem Miasta Piotrkowa Tryb.

Lokalny Program Profilaktyki Próchnicy Zębów u Dzieci Przedszkolnych

Państwowa Powiatowa Inspekcja Sanitarna

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Samorządowe nr 7 w Piotrkowie Trybunalskim
data: 04-02-2020
wytworzył: Elżbieta Pilarczyk
data: 04-02-2020
data: 04-02-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 04-02-2020 - Edycja treści
  • 31-08-2017 - Edycja treści
  • 16-09-2016 - Edycja treści
  • 25-11-2015 - Edycja treści
  • 25-03-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 25-09-2013 - Edycja treści
  • 17-10-2012 - Edycja treści
  • 18-04-2012 - Edycja treści
  • 09-11-2009 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 643